643 015 716
info@transversalcoop.org

Qui som?

El grup dinamitzador de la Cooperativa Transversal està composat per Anna Peñalver, Sergi Salvador, Laura Rodrigo, Oriol Flors, Marc Royo i Ana Pons, junt amb una xarxa de professionals que han col·laborat directament en els projectes desenvolupats. Transversal és un projecte obert a la interacció i retroalimentació amb totes aquelles disciplines relacionades amb la transformació social.


Anna Peñalver

Llicenciada en Ciències Polítiques i apassionada de la Història. Tinc més de vint anys d’experiència en el món associatiu. Durant els últims quatre anys he viscut des de dins l’administració local i el disseny de polítiques públiques, amb un especial interès en la participació ciutadana. Crec en la cooperació i la combinació de coneixements i capacitats diverses per a transformar la societat que m’envolta i vull posar la meua experiència al servei d’aquest gran repte.


Marc Royo

Sociòleg amb formació en psicologia social. He treballat a l’administració local, investigant per la universitat i desenvolupant projectes d’intervenció social a les comarques del nord de Castelló. Els meus camps d’interés dins l’univers de la sociologia són la ruralitat, la gestió de la diversitat cultural, el consum i la sociologia del coneixement. La meua experiència en moviments socials m’ha fet veure el potencial de l’Economia Social i Solidària com a eina de transformació social des de l’arrel.


Sergi Salvador

Llicenciat en Comunicació Audiovisual i Diplomat en Treball Social, he desenvolupat la meua tasca professional combinant camps com el treball social (individual, en grups i comunitari) en diferents àmbits territorials i sectorials, així com la comunicació política i associativa. Alhora, he estat implicat en diferents moviments socials de Castelló, una escola de participació en la que he après la potència del treball en equip, la cooperació i les relacions horitzontals.

Laura Rodrigo

Arquitecta i Agent d’Igualtat amb formació en Cooperació al Desenvolupament. He adquirit experiència laboral i associativa en arquitectura aplicada a la transformació social amb especial atenció a la perspectiva de gènere i la interseccionalitat. Els espais que habitem, tant públics com privats, no són neutres, sinó que tenen un gran impacte de gènere i perpetuen la nostra socialització diferenciada segons el sexe en què naixem. Canviar aquestes realitats amb dissenys d’espais inclusius i sostenibles, sempre a través de processos participatius amb la ciutadania, és part de la meua tasca en la Cooperativa Transversal.


Oriol Flors

Llicenciat en Matemàtiques i Enginyer Industrial, he dedicat els darrers cinc anys al desenvolupament de programari, un món que ofereix múltiples oportunitats alhora que molts perills mediambientals, de pèrdua de privacitat i de sorgiment de monopolis. Molts anys de participació en moviments associatius m’han convençut del potencial i la necessitat d’incorporar múltiples visions a tot allò que fem. En Transversal espere poder contribuir a fer que la societat evolucione cap a models més sostenibles, igualitaris i accessibles.


Ana Pons

Arquitecta especialitzada en urbanisme i patrimoni. Màster en territori i medi ambient. Professional en els àmbits de la cooperació al desenvolupament i l’educació ambiental, darrerament treballant cap a una transició energètica transformadora des de l’economia solidària. M’interessen les lògiques culturals diferents a l’hegemònica, així com els processos col·lectius i la seua capacitat transformadora. Trobe en l’ecofeminisme i l’economia social i solidària eines imprescindibles per a construir un futur desitjable.


Persones que han format part de Transversal, que han col·laborat en algun projecte o que col·laboren habitualment:

Benito Pérez- Activista pels drets humans de les persones en diversitat funcional.

Isabel Múrria – Psicòloga amb formació en prevenció del suïcidi i promoció de la salut en la gent gran.

Raquel Andrés – Enginyera forestal especialitzada en agroecologia i processos grupals.

Mireia G. Gil – Sociòloga especialitzada en Igualtat i Gènere i comunicació audiovisual.

Daniel Castillo – Enginyer forestal especialitzat en consultoria ambiental.

Translate »